GİZLİLİK

GOVEGO KİŞİSEL VERİLER VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

govego.com, kullanıcılarının bilgilerinin gizliliğine ve güvenliğine saygı göstermekte ve bu itibarla gerekli tedbirleri almak için elinden gelen gayreti göstermektir. İşbu Gizlilik Sözleşmesi, govego.com’dan yapılan alışverişlerde verilmiş olan kişisel bilgilerin güvenlik ve gizliliğine ilişkin politikaları ve uygulamaları açıklamaktadır. Kullanıcılar govego.com adresini veya mobil uygulamasını kullanarak, gizliliğe ilişkin yükümlülüklere ve uygulamalara sadık kalacaklarını peşinen beyan, kabul ve taahhüt etmektedirler. Ayrıca kullanıcı, govego.com’a sunulmuş olan kişisel bilgilerin işbu Gizlilik Sözleşmesi'nde belirtilen şekilde govego.com, tedarikçiler ve/veya aracı kurumlar tarafından toplanması ve kullanılmasını kabul etmiş bulunmaktadır.Gizlilik Sözleşmesi govego.com web sitesinin ve govego.com mobil uygulamasının tüm bölümlerinde geçerli olacaktır. govego.com aşağıdaki amaçlar için, kullanıcılar tarafından verilmiş olan bilgilere, üye hesabının ve/veya iletişim bilgilerinin içeriği hakkındaki bilgilere erişebilir veya bunları açıklayabilir:Gizlilik Sözleşmesi govego.com web sitesinin ve govego.com mobil uygulamasının tüm bölümlerinde geçerli olacaktır.

govego.com aşağıdaki amaçlar için, kullanıcılar tarafından verilmiş olan bilgilere, üye hesabının ve/veya iletişim bilgilerinin içeriği hakkındaki bilgilere erişebilir veya bunları açıklayabilir:

  • Yasalara veya bize tebliğ edilen yasal işlemlere uyma,
  • Yasalara aykırı faaliyetlere katılmak veya yardımcı olmak için bu hizmeti kullanmak da dâhil Kullanım Şartlan ile Mesafeli Satış Sözleşmesi'nin olası ihlallerini araştırma veya teyit etme,
  • Govego.com, çalışanlarını, müşterilerini veya kamunun haklarını, mülkünü veya güvenliğini koruma

Aşağıdaki maddelere yönelik amaçlarla govego.com tarafından toplanmış olan tüm bilgiler güvenli bir ortamda saklanmaktadır:

  • Rezervasyon ve satışın işleme konulması ve kullanıcı hesabının yönetilmesi;
  • işlemlerle ilgili istatistiklerin yapılabilmesi ve kullanıcılarla olan bağlantının devamının sağlanabilmesi için bağlantı listelerinin oluşturulması;
  • Site kullanımı ile ilgili ticari istatistik ve analizlerin bir araya getirilmesi
  • Kimlik, doğrulama ve kayıt oluşturulması.

govego.com web sitesini ve mobil uygulamayı kullanarak site veya mobil uygulama aracılığı ile edinilebilen kişisel bilgileri govego.com ve ona bağlı şirketlerin, ortak ve acentelerin sağlamış olduğu diğer ürünler veya hizmetler hakkında kullanıcıyı bilgilendirmek ya da şu anki ürün ve hizmetlerin satışı ve kampanya duyurularını iletmek amacıyla kullanılabilecektir.

Alışveriş sırasında kullanılan kredi kartı bilgileri ise siteden bağımsız olarak şu anda mevcut en güvenli kredi kartı ödeme sistemi olan SSL sistemiyle şifrelenip bankalara ulaşır. Bu bilgiler direkt olarak bankaların sunucularından geçtiği için bankalar haricinde ne govego.com ne de üçüncü kişiler tarafından hiçbir şekilde görüntülenemez, saklanamaz ve depolanamaz. govego.com’un en iyi şekilde hizmet sunabilmesi için kullanıcıların, isim, soy isim, kimlik belge numarası, adres gibi bilgileri içeren ancak bunlarla sınırlı olmayan ve talep edilen ürün ya da hizmetimize göre değişebilen bir takım kişisel bilgilerin verilmesi zorunludur. Bu bilgiler; kimlik doğrulama ve kayıt oluşturulması, rezervasyon ve satış işlemlerinin gerçekleştirilmesi ve bazı istatiklerin yapılması amacı ile kullanılacaktır ve iletme esnasında şifrelenerek SSL teknolojisi ile korunacaktır.

SSL'den faydalanabilmek için kullanıcılara iat tarayıcının SSL'i destekliyor olması ve SSL seçeneğinizin aktif hale getirilmiş olması gerekmektedir. Veri, govego.com’a ulaştıktan sonra da govego.com için her zaman esas olan sıkı güvenlik ve gizlilik standartlarında korunacaktır. Kullanıcıların girmiş olduğu veriler, işlemleriniz ve hukuki gereklilikler süresince govego.com tarafından saklanacaktır. govego.com, Gizlilik Sözleşmesi'ni güncellemek suretiyle her an değiştirebileceğinden; Kullanıcıların güncel şartları kontrol etmek için bu sayfayı belli aralıklarla ziyaret etmesi gerekmektedir. İşbu GOVEGO Gizlilik Sözleşmesi, GOVEGO Web Sitesi Kullanım Koşulları Ve Üyelik Sözleşmesi ile birlikte bir bütündür, birlikte yorumlanmalıdır.


govego.com web sitesi ve mobil uygulamalarındaki bilgi toplama ve yayma uygulamalarımız aşağıda açıklanmaktadır. 

IP Adresiniz 

IP adresinizi sunucumuzdaki problemleri teşhis etmek ve web sitemizi yönetmek amacıyla kullanmaktayız. IP adresiniz sizi tanımlamaya yardım etmek ve sizinle ilgili genel demografik bilgileri toplamak için kullanılabilir. 


Cookie Dosyaları

Sitemizin kullandığı cookie dosyaları her ziyaretinizde giriş bilgilerinizi tekrar girme zahmetinden kurtarmak için giriş bilgilerinizi (e-mail adresi) kaydeder. Sitemiz, alışverişlerinizi takip etmek ve ilgilenebileceğiniz seyahatler ile ilgili içerik sağlamak ve sitede yaptığınız işlemlerle bağlantılı olan diğer nedenlerle cookie dosyalarını kullanabilir. 


Sizden talep ettiğimiz bilgiler 

Sitemizdeki kayıt formları, bilet satış ve rezervasyon ekranları, anketler ve yarışmalar, irtibat bilgilerinizi (örneğin isminiz, e-mail adresiniz, telefon numaralarınız ve posta adresiniz) ve demografik bilgilerinizi (örneğin yaşınız ve gelir seviyeniz) vermenizi talep edebilir. İşlem formlarımız ayrıca mali bilgilerin (örneğin kredi kartı numaraları) verilmesini de gerektirmektedir. 


İrtibat bilgilerini ve demografik bilgileri nasıl kullanıyoruz? 

İrtibat bilgileriniz gereken hallerde sizinle sitemizde yaptığınız işlemlerle ilgili olarak temas kurabilmek için kullanılmaktadır. İrtibat bilgileriniz üye firmalar ile paylaşılabilir. Ayrıca bu bilgilerin pazarlama maksatları için kullanılıp kullanılmayacağının kararı size sunulmuştur. govego.com, bağlı veya yan kuruluşları veya govego.com'in üye firmaları zaman zaman bilgilerinizi kullanarak sizinle temas kurabilir ve yenilik veya hizmetleri size bildirebilir. Seçiminize bağlı olarak irtibat bilgileriniz üye firmalara veya dikkatlice seçilmiş üçüncü şahıslara verilebilir ve bu üçüncü şahıslar indirimler, münhasır teklifler veya özel hizmetleri ile ilgili sunumları için sizinle irtibat kurabilirler. Daha önce sizinle irtibat kurulmasına izin vermenize karşın, artık kurulmasını istememeniz halinde, irtibata geçerken kullandığımız veritabanı geçmiş alımlara ait ise bu seçiminiz geçerli olmayacaktır. Yukarıda belirtilen husus saklı kalmak üzere, yasaların men ettiği durumlar haricinde isim veya adresinizi diğer organizasyonlara vermeyeceğiz. Üçüncü bir tarafın kimliğinizin ifşasını talep eden bir mahkeme celbi veya diğer bir yasal evrakı bize iletmesi halinde, dosyalarımızda yer alan en son adresinizi kullanarak durumu size bildirmek için makul bütün çabaları göstereceğiz, şu koşulla ki irtibat bilgilerinizin güncel olmamasından veya başka şekillerde size bildirimde bulunamayacak durumda olmamızdan sorumlu olmayacağız. İflas, yediemin tayini veya mülkiyetin diğer şekillerde devri halinde irtibat bilgileriniz halefe devredilecektir. govego.com, kamu güvenliğinden sorumlu resmi makamlarla talepleri halinde kişisel bilgilerinizi paylaşma hakkını daima saklı tutar. 


Mali bilgileri nasıl kullanıyoruz? 

Toplanan mali bilgiler yeterliğinizi kontrol etmek ve aldığınız hizmetleri size fatura etmek için kullanılmaktadır. Önceden vereceğiniz izin olmaksızın size ait mali bilgileri üçüncü taraflarla kesinlikle paylaşmayacağız. Sitemizde bir satın alma yaptığınızda size ait mali bilgilerin, işleminizi gerçekleştirmek için gerekli 3. şahıslara (bankalar, kredi kartı şirketleri vb.) provizyon almak için verilmesini kabul etmektesiniz. 


Demografik bilgileri nasıl kullanıyoruz? 

Bu bilgileri sitemizi kullanıcılarımızın ilgi alanlarına uyarlamak için kullanmaktayız. Bu bilgiler, reklamların hedef kitleye uyarlanabilmesini temin etmek maksadıyla yalnızca diğer kullanıcılara ait bilgilerle birlikte olmak üzere reklamverenlerle paylaşılabilir. 


Diğer siteler/üçüncü taraf satıcılar ve bunların gizlilik politikaları 

Bu sitede diğer sitelerin linkleri bulunabilir. govego.com bu web sitelerinin gizlilik uygulamaları veya içeriklerinden veya üçüncü tarafların gizlilik politikaları ve uygulamalarından sorumlu değildir. 


Gizlilik Tedbirlerimiz 

Bu site kontrolümüz altındaki bilgilerin kaybedilmesi, kötüye kullanılması veya tadil edilmesini önleyici güvenlik önlemlerine sahiptir. Güvenli sunucu yazılımımız (SSL) endüstri standardı olup güvenli ticari işlemler için günümüzde mevcut olan en iyi yazılımlar arasında yer almaktadır. Bu yazılım, kredi kartı numarası, isim ve adres dahil olmak üzere kişisel bilgilerinizi şifrelemekte ve bu bilgiler Internet üzerinde dolaşımda iken okunmasını engellemektedir. govego.com web kullanıcısı profilinizde kredi kartı numaralarınızın son dört hanesini saklamamaktadır. Doğal olarak kredi kartı numaralarının tamamını sipariş işlemleri sırasında ilgili kredi kartı şirketine göndermekteyiz. Kişisel olarak tanımlanabilir müşteri bilgilerinin toplanması, saklanması ve ifşası ile ilgili olarak fiziksel, elektronik ve prosedürel koruma önlemleri kullanmaktayız. Güvenlik prosedürlerimiz, bazı durumlarda size kişisel bilgi ifşa etmeden önce kimliğinizi kanıtlamanızı talep edebileceğimiz anlamına gelmektedir. Şifreniz ve bilgisayarınızın yetkisiz erişime karşı korunması sizin için önem taşımaktadır. Paylaşılan bir bilgisayarı kullandıktan sonra sistemden çıktığınıza emin olunuz. govego.com'in herhangi bir çalışanı Şifrenizi açıklamanızı hiç bir şekilde talep etmemelidir. Kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlamak için Şifrenizi korumalısınız. 


Bildirimler ve Revizyonlar 

İşletmemiz sürekli olarak değişmektedir ve bu nedenle gizlilik beyanımız da değişecektir. Son değişiklikleri görmek için web sitemizi sık sık ziyaret etmelisiniz. Aksi belirtilmediği takdirde, mevcut gizlilik politikamız siz ve hesabınızla ilgili olarak elimizde bulunan bütün bilgiler için geçerlidir. Verdiğimiz sözlerin arkasında durmaktayız. 

Bu gizlilik beyanı, bu sitedeki uygulamalar veya bu sitede yaptığınız işlemlerinizle ile ilgili herhangi bir şüphe veya kaygınız varsa Müşteri Hizmetleri linkini kullanarak bizimle irtibat kurarsanız sorununuzu çözmeye çalışabiliriz. 

Kişisel Veriler 

Govego.com 
Kişisel Verilerin Korunma Kanunu 
1- GENEL BİLGİLENDİRME 

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (bundan sonra KVKK olarak anılacaktır) 24 Mart 2016 tarihinde kabul edilmiş, 7 Nisan 2016 tarihli 29677 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanmıştır. KVKK’nun bir kısmı yayın tarihinde, bir kısmı ise 7 Ekim 2016’da yürürlüğe girmiştir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında veri sorumlusu olarak siz değerli müşterilerimizin kişisel verilerini kaydedecek, sınıflandıracak, işleyecek, saklayacak, güncelleyecek ve mevzuat kuralları ve vereceğiniz izin verdiği durumlarda 3. Kişilere açıklayabilecek olup, söz konusu yasal düzenleme kapsamında karşılıklı hak ve yükümlülüklerimize ilişkin olarak sizleri bilgilendiriyoruz. 

Veri sorumlusu sıfatıyla bilgilendirme; 

Aşağıda detaylı kurumsal bilgileri yayınlanan Govego.com olarak, 6698 sayılı KVKK uyarınca ve Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verileriniz aşağıda açıklandığı çerçevede; kaydedilecek, saklanacak, güncellenecek, mevzuatın izin verdiği durumlarda 3. kişilere açıklanabilecek / devredilebilecek, sınıflandırılabilecek ve KVKK’da sayılan şekillerde işlenebilecektir.

Kanun Kapsamında Kişisel Verinin Tanımı 
Tarafınıza ait kimlik (ad, soyad, TC kimlik numarası vs.), iletişim, ürünlere erişim esnasında kullanılan yöntemlere ilişkin bilgiler (IP, mobil tel markası-modeli, tarayıcı tipi, versiyonu, sosyal medya bilgisi, ekranlar üzerinde gerçekleştirdiği hareketler vb.) gibi sizin belirleyici ya da belirlenebilir olmanızı sağlayacak her türlü bilgiyi ifade etmektedir. 

Kişisel verilerinizin ne şekilde işlenebileceği 6698 sayılı KVKK uyarınca, aşağıda detaylı bilgileri bulunan şirketimizle paylaştığınız kişisel verileriniz, tamamen veya kısmen, otomatik olarak, veyahut herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak, değiştirilerek, yeniden düzenlenerek; mevzuat kapsamında güvenliği ve gizliliği sağlanmak kaydıyla: açıklanarak, aktarılarak, devralınarak, elde edilebilir hâle getirilerek, sınıflandırılarak ya da kullanılmasını engelleyerek, kısacası veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işleme konu olarak tarafımızdan işlenebilecektir. KVKK kapsamında veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlem “kişisel verilerin işlenmesi” olarak kabul edilmektedir. 


2- Amaçları Ve Hukuki Sebepleri 

Paylaştığınız kişisel veriler, 

  • Müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerin gereklerini, sözleşmenin ve teknolojinin gereklerine uygun şekilde yapabilmek, sunulan ürün ve hizmetlerimizi geliştirebilmek için;
  • 1618 Sayılı Seyahat Acenteleri ve Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu, 2920 Sayılı Türk Sivil Havacılık Kanunu, IATA Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği Politikaları, 1999 tarihli Uluslararası Montreal Konvansiyonu, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile bu düzenlemelere dayanak yapılarak hazırlanan yönetmelikler / yönergeler ve diğer mevzuat kapsamında işlem sahibinin bilgilerini tespit için kimlik, adres ve diğer gerekli bilgileri kaydetmek için;
  • Bankacılık, Sigortacılık, Sivil Havacılık ve Turizm alanında zorunlu olan elektronik ödeme, elektronik sözleşme veya kağıt ortamında işleme dayanak olacak tüm kayıt ve belgeleri düzenlemek; mevzuat gereği ve diğer otoritelerce öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak için;
  • Kamu güvenliğine ilişkin hususlarda ve hukuki uyuşmazlıklarda, talep halinde ve mevzuat gereği savcılıklara, mahkemelere ve ilgili kamu görevlilerine bilgi verebilmek için;


6698 sayılı KVKK ve ilgili ikincil düzenlemelere uygun olarak işlenecektir. Sizlere sunacağımız her türlü ürün ve hizmetlerle ilgili olarak gerçekleştirilecek her türlü iş ve işlemde işlem sahibini ve muhatabını belirlemek üzere kimlik, adres, vergi numarası ve diğer bilgilerinizin kaydedilmesi, elektronik ortamda gerçekleştirilecek iş ve işlemlere dayanak olacak bilgi ve belgelerin düzenlemesi, ilgili mevzuat uyarınca adli ve idari tüm yetkili mercilerce (mahkemeler, TBB, BDDK, SPK, TCMB, MASAK, BTK gibi) öngörülen bilgi saklama, raporlama ve bilgilendirme yükümlülüklerine uyulması, govego.com olarak sunulan ve talep edilen başkaca ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve aramızdaki sözleşmelerin gereğinin yerine getirilmesi amaçlarıyla işlenecektir. 


3- Üçüncü Kişi Veya Kuruluşlar Hakkında Bilgilendirme 

Yukarıda belirtilen amaçlarla, şirketimizle paylaştığınız kişisel verilerinizin aktarılabileceği kişi/kuruluşlar; ana hissedarlarımız, doğrudan veya dolaylı yurt içi/yurt dışı iştiraklerimiz; GDS (Global Dağıtım Sistemi) hizmet aracıları, hava, kara, demir ve deniz dahil ulaştırma hizmeti sunan firmalar, sigorta şirketleri ve bunlarla sınırlı olmamak üzere sunulan hizmet ile ilgili kişi ve kuruluşlar olmak üzere, faaliyetlerimizi yürütmek üzere ve/veya Veri İşleyen sıfatı ile hizmet aldığımız, iş birliği yaptığımız, program ortağı kuruluşları, yurtiçi/yurtdışı kuruluşlar ve diğer 3. kişilerdir. 
Ayrıca, Kişisel verileriniz ürün/hizmet karşılaştırma ve başvuru gerçekleştirme konularında hizmet aldığımız, işbirliği yaptığımız, program ortağı kurum, kuruluş, bankalara, finas kurumlarına, sağlayıcılara veya firmalara, verilerin bulut ortamında saklanması hizmeti aldığımız kişi ve kurumlara, müşterilerimize gönderdiğimiz iletilerin gönderilmesi konusunda anlaşmalı olduğumuz kurumlara ve diğer üçüncü kişilere ilgili işbirliklerimiz çerçevesinde aktarılabilecektir. 


4- Veri Toplanma Şekli 

Kişisel verileriniz, 
Şirketimizin internet sitesi ve mobil uygulamalarındaki formlar aracılığıyla, ad, soyad, TC kimlik numarası, pasaport numarası, adres, telefon, iş veya özel e-posta adresi, yaşı, cinsiyeti, mesleği, yemek tercihleri, kullanıcı adı ve şifresi kullanılarak giriş yapılan sayfalardaki tercihleri, gerçekleştirilen işlemlerin IP kayıtları, tarayıcı tarafından toplanan çerez verileri ile gezinme süre ve detaylarını içeren veriler, konum verileri şeklinde; Satış ve pazarlama departmanı çalışanlarımız, acentelerimiz, bayilerimiz, kağıt üzerindeki formlar, kartvizitler, dijital pazarlama ve çağrı merkezi gibi kanallarımız aracılığıyla sözlü, yazılı veya elektronik ortamdan; Şirketimiz ile ticari ilişki kurmak, iş başvurusu yapmak, teklif vermek gibi amaçlarla, kartvizit, özgeçmiş (cv), teklif vermek ve sair yollarla kişisel verilerini paylaşan kişilerden alınan, fiziki veya sanal bir ortamda, yüz yüze ya da mesafeli, sözlü veya yazılı ya da elektronik ortamdan; Ayrıca farklı kanallardan dolaylı yoldan elde edilen, web sitesi, blog, yarışma, anket, oyun, kampanya ve benzeri amaçlı kullanılan (mikro) web sitelerinden ve sosyal medyadan elde edilen veriler, e-bülten okuma veya tıklama hareketleri, kamuya açık veri tabanlarının sunduğu veriler, sosyal medya platformları (Facebook, Twitter, Google, Instagram, Snapchat vs) gibi sosyal paylaşım sitelerinden paylaşıma açık profil ve verilerden; işlenebilmekte ve toplanabilmektedir. KVKK yürürlüğe girmeden önce elde edilen kişisel verileriniz KVKK’nun yürürlük tarihi olan 6 Nisan 2016 tarihinden önce, üyelik, elektronik ileti izni, bilet satın alma, rezervasyon yapma, sigorta ürünü satın alma ve diğer şekillerde hukuka uygun olarak elde edilmiş olan kişisel verileriniz de bu belgede düzenlenen şart ve koşullara uygun olarak işlenmekte ve muhafaza edilmektedir. 


5- Verilerin Yurtdışına Aktarılması 

Türkiye’de işlenerek veya Türkiye dışında işlenip muhafaza edilmek üzere, yukarıda sayılan yöntemlerden herhangi birisi ile toplanmış kişisel verileriniz KVKK kapsamında kalmak kaydıyla ve sözleşme amaçlarına uygun olarak, GDS (Global Dağıtım Sistemi) hizmet aracıları, hava, kara, demir ve deniz dahil ulaştırma hizmeti sunan şirketlerine aktarılabilecektir. Ancak kişisel verileriniz, Kişisel Veriler Kurulu tarafından akredite edilen ve kişisel verilerin korunması hususunda yeterli korumanın bulunduğu ülkelere ve/veya yeterli koruma bulunmasa bile KVKK’da belirtilen şartlar ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun izni dahilinde yurt dışına aktarılabilecektir. 


6- Verilerin Saklanması Ve Korunması 

Kişisel verileriniz, şirketimiz nezdinde yer alan veri tabanında ve sistemlerde KVKK’nun 12. maddesi gereğince gizli olarak saklanacak; yasal zorunluluklar ve iş bu belgede belirtilen düzenlemeler haricinde hiçbir şekilde üçüncü kişilerle paylaşılmayacaktır. Şirketimiz, kişisel verilerinizin barındığı sistemleri ve veri tabanlarını, KVKK’nun 12. Maddesi gereği kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini önlemekle, yetkisiz kişilerin erişimlerini engellemekle; muhafazalarını sağlamak amacıyla hash, şifreleme, işlem kaydı, erişim yönetimi gibi yazılımsal tedbirleri ve fiziksel güvenlik önlemleri almakla mükelleftir. Kişisel verilerin yasal olmayan yollarla başkaları tarafından elde edilmesinin öğrenilmesi halinde durum derhal, yasal düzenlemeye uygun ve yazılı olarak Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na bildirilecektir. 

Kişisel veriler, bu bilgileri verme amacı geçerli olduğu sürece saklanacaktır. İhtiyaçlarınızın belirlenmesi, size daha çabuk hizmet verilmesi ve sonraki hizmet taleplerinizin karşılanması amacıyla, bizden aldığınız hizmetten sonra da verileriniz tarafımızdan işlenmeye devam edilecektir. Veriler, yasal sürelere tabi olarak ve yasal merciler ile ilgili kamu otoritelerine raporlama, bilgilendirme amaçları için tutulması veya mevzuat uyarınca daha uzun sürelerle saklanması gerekiyorsa bu sınırlara uyulacaktır. Saklanan, kaydedilen verilerin kaybolmaması, yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve hukuka aykırı kullanımların önlenmesi için gerekli güvenlik önlemleri tarafımızca alınacaktır. 

7- Verilerin Güncel Ve Doğru Tutulması 

KVKK’nun 4. maddesi uyarınca Şirketimizin kişisel verilerinizi doğru ve güncel olarak tutma yükümlülüğü bulunmaktadır. Bu kapsamda Şirketimizin yürürlükteki mevzuattan doğan yükümlülüklerini yerine getirebilmesi için Müşterilerimizin doğru ve güncel verilerini paylaşması veya web sitesi / mobil uygulama üzerinden güncellemesi gerekmektedir. 

6698 sayılı KVKK uyarınca kişisel veri sahibinin hakları
6698 sayılı KVKK 11.maddesi 07 Ekim 2016 tarihinde yürürlüğe girmiş olup ilgili madde gereğince, Kişisel Veri Sahibi’nin bu tarihten sonraki hakları aşağıdaki gibidir:
Kişisel Veri Sahibi, Şirketimize (veri sorumlusu) başvurarak kendisiyle ilgili;


  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. KVKK’nun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi, yok edilmesi halinde bu işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere de bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.


İstanbul Ticaret Odası’nın 874964 sicil sayısında kayıtlı, 396066728900017 MERSİS numarasına sahip, MERKEZ MAH. GÜLDESTE SK. MEGA EVLER SITESI B BLOK

Kağıthane/İstanbul adresinde bulunan GOVEGO Turizm Seyahat Acente Hizmetleri Anonim Şirketi, KVKK kapsamında Veri Sorumlusu’dur. 

Govego.com tarafından atanacak Veri Sorumlusu Temsilcisi, yasal altyapı sağlandığında Veri Sorumluları Sicilinde ve bu belgenin bulunduğu internet adresinde ilan edilecektir. 

Kişisel Veri Sahipleri, sorularını, görüşlerini veya taleplerini aşağıdaki iletişim kanallarından herhangi birisine yöneltebilir: 
E.posta: destek@govego.com 
Telefon: 0850 364 04 34


Şirketimiz, iletilen taleplere, gerekçeli olmak ve 30 gün içinde cevap vermek kaydıyla olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan verebilir. Taleplere ilişkin gerekli işlemlerin ücretsiz olması esastır. Ancak işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, Şirketimiz, ücret talebinde bulunma hakkını saklı tutar. Bu ücretler, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, Kişisel Verilerin korunması Kanunu’nun 13. maddesine göre belirlenen tarife üzerinden belirlenir.

Son Yorumlar
Ramil Qurbanov
Ben azeri vetendasiyim.Yabanci kimlik numarami dahil ede bilmiyorum.T.C kimlik talab edir.Nasil yapiyim
Govego.com
Merhaba,Yabancı uyruklu yolcularımız TC numarası kısmına 111111110 yazarak işlem yapabilirler.
Yorumunuzu Yazın Ad - Soyad Yorum Gönder
GoveGo İyi yolculuklar